چرا ژوله و حیایی سیاسی شدند؟!
من به شخصه برای پیگیری امور سیاسی ، وبسایت های خبری با سلایق مختلف را می خوانم. از رجانیوز که تفکر نزدیک به جبهه پایداری دارد گرفته تا وبسایت خبری عصر ایران (که خیلی ها میگویند زرد است) که دیدگاه نزدیک به هاشمی دارد.
اما برخی اوقات هر کدام از این وبسایت ها نظرات غیر قابل قبول و عجیب می گذارند.
در مطلبی که در وبسایت عصر ایران تحت عنوان چرا رقابت "امیرمهدی ژوله" و "امین حیایی" در خندوانه سیاسی شد و رکورد شکست؟! مطلبی نوشته شده که بسی باعث تعجب است. دلیلی برای سیاسی شدن این رقابت :
"قطعاً اگر ساز و کارهای عادلانه و فراگیر برای بروز و ظهور تمایلات سیاسی همه مردم ایران با هر نوع اندیشه و گرایشی وجود داشته باشد، آن وقت می توانیم امیدوار باشیم که همه چیز سر جای خود قرار می گیرد و جامعه احساس نمی کند که برای بروز تمایلات سیاسی اش باید یک برنامه طنز را وسیله کند"
این پاراگراف به چه معناست ؟! جمهوری اسلامی چه کاری کرده که سایر کشورهای دموکراتیک نمی کنند؟! و چه کاری نکرده که سایرین می کنند؟!
بارزترین سازو کار عادلانه برای بروز تمایلات سیاسی چیست؟! آیا مگر چیزی به جز انتخابات است؟! آیا مگر تعداد کمی انتخابات انجام شده ؟! یا شاید انتخابات غیر عادلانه بوده ؟!
اینکه مردم ایران فرهنگ مسابقه ندارند ، چه ربطی به بروز و ظهور تمایلات سیاسی دارد ؟!
اینکه یک عده افراطیون سیاسی بی عقل آن هم با گرایشات اصلاح طلبی، فرهنگ مسابقه ندارند ، چه ربطی به بروز و ظهور تمایلات سیاسی دارد ؟!
پ ن1: من با وجود اصولگرا بودن به ژوله رأی دادم، چون من آدم جوگیری نیستم. همین!!
پ ن2: اگر حیایی بالا می آمد جماعت ... می گفتند تقلب شده. آنها که 11 میلیون اختلاف را ندیدند براحتی 200 تا را نمی بینند.
بعدتر نوشت: به پیشنهاد برحق دوستی جمله آخر تصحیح شد